Grundet den konstante ændring af råvarepriser og herved jævnlige prisreguleringer, har vi for en periode valgt ikke at have priser tilgængelige under de enkelte produkter på hjemmesiden. De priser der må være på siden er ikke at betragte som opdateret. Kontakt os gerne for mere information på 27 58 08 24​

Biopejs til gulv, væg eller loft – alt i bioethanolpejse

Få professionel service og rådgivning i pejsecentret

Overvejer du at anskaffe dig en biopejs til gulv, væg eller loft? Så kan du kigge på vores store udvalg. Hos Grill og Pejs forhandler vi kvalitetspejse, og vi har et stort udvalg af bioethanolpejse fra bl.a. mærket Le Feu. Vi leverer til husejere og sommerhusejere i bl.a. Nykøbing Sjælland, Odsherred, Holbæk og omegn.

Du kan altid forvente professionel service og rådgivning i vores pejsecenter. Vi fortager også gerne opmåling, ligesom vi kan klare de fleste montageopgaver. Visse montageopgaver overlader vi til eksterne montører. Dog er biopejse enkle at montere, fordi de ikke skal tilsluttes en skorsten.

Bioethanolpejsen spreder varme og hygge i boligen

Der er mange fordele ved at vælge en bioethanolpejs. Først og fremmest behøver den ingen skorsten, og dermed behøver du heller ingen skorstensfejer. Der er kort sagt ingen aske eller sod, og der er ingen vedligeholdelse. Samtidig er afbrændingen så ren, at du fuldstændig undgår farlige partikler.

Der er også mange muligheder, når du skal vælge en bioethanolpejs. Du kan vælge en biopejs til væg eller gulv, men der er også mulighed for en lofthængt biopejs. Biopejsen er fleksibel, fordi den næsten kan monteres overalt, hvor du ønsker varme og hygge.

Hvor meget varmer en biopejs?

Biopejse kan opvarme de fleste dagligstuer, men de koster lidt mere i drift end brændeovne. Derfor vil biopejsen typisk være en sekundær varmekilde, der samtidig skaber hygge og stemning i hjemmet. En kvalitetsbiopejs med en god burner giver en større flamme og dermed en højere effekt, selvom den bruger mindre ethanol.

Kontakt os eller besøg pejsecentret for at høre mere om pejse til ethanol. Vi fortæller gerne mere om vores udvalg, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud for levering og montering af en biopejs.​

Følg os

Følg me​d på Facebook eller Instagram for at se vores nye produkter, konkurrencer og gode kampagner

Åbningstider

mandag: Lukket i butik (montagedag)
tirsdag: Lukket i butik (montagedag)
onsdag: Lukket i butik (montagedag)
​torsdag: 12.00 - 16.00
fredag:   12.00 - 16.00
lørdag: 10.30 - 14.00
søndag: lukket