Grundet den konstante ændring af råvarepriser og herved jævnlige prisreguleringer, har vi for en periode valgt ikke at have priser tilgængelige under de enkelte produkter på hjemmesiden. De priser der må være på siden er ikke at betragte som opdateret. Kontakt os gerne for mere information på 27 58 08 24​

Inspire 40 H

Type: Stål

Beskrivelse

Inspire 40 H er lavet af 5 mm kvalitetsstål med massiv låge, bund og rysterist i støbejern. Inspire ovnene yder nominelt 4,5 kW, og er dermed velegnet til små moderne rum, samt traditionelle sommerhuse eller hytter. Forbrændingen i Inspire ovnene er utrolig let at styre og brænder formidabelt, helt nede fra 2 kW op til 6 kW. Støbejernslågerne til Inspire serien leveres traditionelt malet.

Sokkelrummet kan udnyttes til opbevaring af brænde .

Inspire modellerne kan monteres med både top- og bagudgang. Yderligere er der mulighed for direkte forbrændingsluft fra naturen, via den medfølgende studs. Derudover er der 5 års garanti på ovnene.

Inspire 40 H er udført som højformat model, der giver et meget slankt og moderne udtryk. Samtidig bibeholdes et stort og flot kig til flammerne via den store glasrude. Askeskuf­fen er skjult bag en sort dekorationsstribe nederst på glasset.

Inspire ovnen kan også fås i modellerne:

Inspire 45 H

Inspire 55 H

Pris 8.525,- kr.​

Følg os

Følg me​d på Facebook eller Instagram for at se vores nye produkter, konkurrencer og gode kampagner

Åbningstider

mandag: Lukket i butik (montagedag)
tirsdag: Lukket i butik (montagedag)
onsdag: Lukket i butik (montagedag)
​torsdag: 12.00 - 17.00
fredag:   12.00 - 16.00
lørdag: 10.30 - 14.00
søndag: lukket