Grundet den konstante ændring af råvarepriser og herved jævnlige prisreguleringer, har vi for en periode valgt ikke at have priser tilgængelige under de enkelte produkter på hjemmesiden. De priser der må være på siden er ikke at betragte som opdateret. Kontakt os gerne for mere information på 27 58 08 24​

Inspire 45 H

Type: Stål

Beskrivelse

Inspire 45 H fra HETA er en mindre, særdeles robust brændeovn, lavet af 5 mm kvalitetsstål med massiv låge, bund og rysterist i støbejern. Inspire 45 H  yder nominelt 4,9 kW, og er dermed velegnet til små moderne rum, samt traditionelle sommerhuse eller hytter. Forbrændingen i Inspire ovnene er utrolig let at styre og brænder formidabelt, helt nede fra 2,5 kW op til 6,5 kW. Støbejernslågerne til Inspire serien leveres traditionelt malet.

Sokkelrummet kan udnyttes til opbevaring af brænde. 

Inspire modellerne kan monteres med både top- og bagudgang. Yderligere er der mulighed for direkte forbrændingsluft fra naturen, via den medfølgende studs. Derudover er der 5 års garanti på ovnene.

Inspire 45 H er udført som bredformat model, med samme store kig til flammerne. Brænd­kammeret rummer 42 cm brede stykker træ og hele 84 % i virkningsgrad. Den store støbejernslåge skjuler askeskuffen nederst på ovnen.

Inspire ovnen kan også fås i modellerne:

Inspire 40 H

Inspire 55 H

Pris 8.850- kr.​

Følg os

Følg me​d på Facebook eller Instagram for at se vores nye produkter, konkurrencer og gode kampagner

Åbningstider

mandag: Lukket i butik (montagedag)
tirsdag: Lukket i butik (montagedag)
onsdag: Lukket i butik (montagedag)
​torsdag: 12.00 - 16.00
fredag:   12.00 - 16.00
lørdag: 10.30 - 14.00
søndag: lukket