Hjemmesiden er under udarbejdelse. Alle priser og data er med forbehold. Kontakt os gerne for mere information på 27 58 08 24​

Inspire 55 H

Type: Stål

Beskrivelse

Inspire 55 H er den største brændeovn i Inspire serien. Panoramakigget til flammerne, de rene linjer og de lækre materialer gør at den passer både i klassiske og moderne indretninger. Det 54 cm brede brandkammer garanterer masser af plads til brænde. Den store glasrude sikrer stor varmeoverførsel til rummet og gør Inspire 55 H velegnet til større rum. Nominel ydelse  6,3 kW 

Sokkelrummet kan samtidig benyttes til opbevaring af brænde.

Forbrændingen i Inspire ovnene er utrolig let at styre og brænder formidabelt, fra 3,5 kW op til 8  kW. Støbejernslågerne til Inspire serien leveres traditionelt malet.

Sokkelrummet kan udnyttes til opbevaring af brænde. 

Inspire modellerne kan monteres med både top- og bagudgang. Yderligere er der mulighed for direkte forbrændingsluft fra naturen, via den medfølgende studs. Derudover er der 5 års garanti på ovnene.

Inspire 55 H er udført som bredformat model, med samme store kig til flammerne. Den store støbejernslåge skjuler askeskuffen nederst på ovnen.

Inspire ovnen kan også fås i modellerne:

Inspire 40 H

Inspire 45 H

Pris 10.500,- kr.​

Følg os

Følg me​d på Facebook eller Instagram for at se vores nye produkter, konkurrencer og gode kampagner

Åbningstider

mandag: Lukket i butik (montagedag)
tirsdag: Lukket i butik (montagedag)
onsdag: Lukket i butik (montagedag)
​torsdag: 12.00 - 17.00
fredag:   12.00 - 17.00
lørdag: 10.00 - 14.00
søndag: lukket