Grundet den konstante ændring af råvarepriser og herved jævnlige prisreguleringer, har vi for en periode valgt ikke at have priser tilgængelige under de enkelte produkter på hjemmesiden. De priser der må være på siden er ikke at betragte som opdateret. Kontakt os gerne for mere information på 27 58 08 24​

Inspire 55 H

Type: Stål

Beskrivelse

Inspire 55 H er den største brændeovn i Inspire serien. Panoramakigget til flammerne, de rene linjer og de lækre materialer gør at den passer både i klassiske og moderne indretninger. Det 54 cm brede brandkammer garanterer masser af plads til brænde. Den store glasrude sikrer stor varmeoverførsel til rummet og gør Inspire 55 H velegnet til større rum. Nominel ydelse  6,3 kW 

Sokkelrummet kan samtidig benyttes til opbevaring af brænde.

Forbrændingen i Inspire ovnene er utrolig let at styre og brænder formidabelt, fra 3,5 kW op til 8  kW. Støbejernslågerne til Inspire serien leveres traditionelt malet.

Sokkelrummet kan udnyttes til opbevaring af brænde. 

Inspire modellerne kan monteres med både top- og bagudgang. Yderligere er der mulighed for direkte forbrændingsluft fra naturen, via den medfølgende studs. Derudover er der 5 års garanti på ovnene.

Inspire 55 H er udført som bredformat model, med samme store kig til flammerne. Den store støbejernslåge skjuler askeskuffen nederst på ovnen.

Inspire ovnen kan også fås i modellerne:

Inspire 40 H

Inspire 45 H

Pris 10.500,- kr.​

Følg os

Følg me​d på Facebook eller Instagram for at se vores nye produkter, konkurrencer og gode kampagner

Åbningstider

mandag: Lukket i butik (montagedag)
tirsdag: Lukket i butik (montagedag)
onsdag: Lukket i butik (montagedag)
​torsdag: 12.00 - 16.00
fredag:   12.00 - 16.00
lørdag: 10.30 - 14.00
søndag: lukket