Grundet den konstante ændring af råvarepriser og herved jævnlige prisreguleringer, har vi for en periode valgt ikke at have priser tilgængelige under de enkelte produkter på hjemmesiden. De priser der må være på siden er ikke at betragte som opdateret. Kontakt os gerne for mere information på 27 58 08 24​

Scan-line 8

Type: Stål

Beskrivelse

Scan-Line 8 fedtsten åbner en masse nye muligheder i boligen med en cirkelrund designet brændeovn – med flere materialevalg, der gør stil og indretning individuel. Den nye Scan-Line 8 fra HETA er en dansk industrielt designet brændeovn med tidløse former og linjer. Med en diameter på 44 cm og en højde på 100 cm er ovnen så kompakt, at den passer til mange rum og flere forskellige boligtyper.

Flere designvalg
Ved designet af Scan-Line 8 fedtsten, er der både tænkt på det klassiske look, hvor en stor glasrude giver et smukt kig til flammerne – og at man har mulighed for at vælge mellem flere materialer.

Den nye brændeovn fås f.eks. med støbejerns sidekakler, støbte låger og støbt top. Mellem de støbte dele er der aluminiumsprofiler, som kan vælges i flere forskellige farver. Ønsker man i stedet en ovn, der lægger varmen ’på lager’, findes Scan-Line 8 i en version, hvor støbejernssiderne er skiftet ud med kakler af fedtsten.

Renere og grønnere varme
Ved at tænke grønt og fyre med træ i boligen kan man glæde sig over, at CO2-regnskabet er neutralt og dermed godt for miljøet sammenlignet med andre varmekilder. Brændkammerets størrelse og udformning betyder, at Scan-Line 8 har en virkningsgrad på hele 81%. Samtidig er processen den hidtil reneste med et rekordlavt partikeludslip på 0,63 gram pr. kilo afbrændt træ.

Smarte funktioner
Frontlågen lukker automatisk med en dæmper funktion, og håndtaget til lågen er aftageligt. Bag brændeovnens nederste låge findes en 5 liters askeskuffe samt opbevaringsplads. Her er der også mulighed for tilslutning af direkte udeluft og montering af HETAs specielle HAC forbrændingssystem.

Scan-Line 8 er en 4,1 kW ovn, hvor varmekapaciteten kan varieres mellem 2 og 8 kW. Det betyder, at brændeovnen kan opvarme op til 130 m2 boligareal, når huset er godt isoleret.

Pris 16.800,- kr.​

Følg os

Følg me​d på Facebook eller Instagram for at se vores nye produkter, konkurrencer og gode kampagner

Åbningstider

mandag: Lukket i butik (montagedag)
tirsdag: Lukket i butik (montagedag)
onsdag: Lukket i butik (montagedag)
​torsdag: 12.00 - 16.00
fredag:   12.00 - 16.00
lørdag: 10.30 - 14.00
søndag: lukket