Grundet den konstante ændring af råvarepriser og herved jævnlige prisreguleringer, har vi for en periode valgt ikke at have priser tilgængelige under de enkelte produkter på hjemmesiden. De priser der må være på siden er ikke at betragte som opdateret. Kontakt os gerne for mere information på 27 58 08 24​

TT20 Serien

Type: Stål

Beskrivelse

TT20 SERIEN

Unik betjeningskomfort, høj produktkvalitet og mest for pengene

TermaTech TT20 er en ovnserie, der kombinerer den bedste betjeningskomfort, den højeste produktkvalitet og det stilrene skandinaviske design.

Og så er der prisen. Vi har designet TT20 til at være en rigtig folkeovn, der hører til markedets absolut bedste ovne til prisen. Ovnene opfylder naturligvis de seneste – og skrappeste – europæiske godkendelseskrav: virkningsgraden er endda over 83 %.

7 varianter – alle designet med omhu og produceret i gedigen kvalitet. Uanset hvilken TT20 du vælger, kan du være sikker på en solid konstruktion og et gennemtænkt design.

DESIGN

Vælg mellem lige eller afrundede stålsider, fedtstensbeklædning med lige eller runde sider eller den flotte sandsten. Hvis du senere ønsker at give din ovn et nyt udtryk, kan du selv udskifte stålbeklædningen med fedtsten eller sandsten. Alle TT20 modeller kan tilsluttes skorstenen bagud eller oven ud.

Håndtaget er ventileret, og dets placering gør, at det altid er køligt, så du undgår at brænde fingrene.

FUNKTIONER

Askeskuffen er stor og nem at komme til, når den en sjælden gang skal tømmes. Der medfølger et låg, så du kan bære asken sikkert ud.

Støbejern i bunden og i lågens ramme betyder lang levetid og stabilitet.

Det dybe brændkammer sikrer, at det er flammerne, der er i centrum, og samtidig minimeres risikoen for at gløder og aske falder ud.

Pris fra 7.995,- kr.​

Følg os

Følg me​d på Facebook eller Instagram for at se vores nye produkter, konkurrencer og gode kampagner

Åbningstider

mandag: Lukket i butik (montagedag)
tirsdag: Lukket i butik (montagedag)
onsdag: Lukket i butik (montagedag)
​torsdag: 12.00 - 17.00
fredag:   12.00 - 16.00
lørdag: 10.30 - 14.00
søndag: lukket