Grundet den konstante ændring af råvarepriser og herved jævnlige prisreguleringer, har vi for en periode valgt ikke at have priser tilgængelige under de enkelte produkter på hjemmesiden. De priser der må være på siden er ikke at betragte som opdateret. Kontakt os gerne for mere information på 27 58 08 24​

Gaspejs forhandles og installeres

Er du på udkig efter en ny gaspejs? Så er du kommet til den helt rette forhandler. Hos Grill og Pejs tilbyder vi installation og salg af et stort udvalg af gaspejse. Vi holder selv til i Nykøbing Sjælland, hvorfra vi blandt andet kører ud til private boligejere i Odsherred, Holbæk og andre omkringliggende områder.

Gasbrændeovn fra RAIS

Når du vælger os som forhandler af din nye gaspejs, kan du få en model af højeste kvalitet fra RAIS.

Den helt nye satsning hos RAIS er en gasbrændeovn, som er en ovnserie, der anvender gas. Den kan dermed nemt bruges som en almindelige brændeovn i hverdagen. Med en enkelt ”klik” er der nemlig ild i pejsen, og på ganske få sekunder kan du dermed få gang i hyggeilden i boligen. Lige så nemt det er at tænde for gasbrændeovnen, lige så let er det at skrue op og slukke for varmen.

RAIS Viva L Gas giver desuden et rigtigt flot flammebillede, og det skyldes blandt andet, at gasbrændeovnene fra RAIS er udviklet med fokus på at skabe en rolig og rar stemning i rummet, hvor man kan læne sig tilbage og nyde den smukke og hyggelige ild.​

Design din egen brændeovn

Med Viva L Gas har du mulighed for at designe din helt egen brændeovn eller gaspejs. Du kan dermed få den lige præcis, som du ønsker det, så den passer både størrelsesmæssigt og stilmæssigt til din bolig.

Konceptet blev i 2017 tildelt Red Dot Design Award.

Hvad koster en gaspejs?

Vores priser afhænger i høj grad af, hvilken model du vælger, om den skal være indbygget eller fritstående, og om du ønsker at designe din egen gaspejs.

Når du vælger os som leverandør, er du dog altid garanteret høj kvalitet og et flot design til en billig pris, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på lige netop den model, du leder efter – indbygning såvel som fritstående.

Du skal bare ringe til os på telefon 27 58 08 24, skrive til vores e-mail info@grillogpejs.dk eller besøge vores butik i Nykøbing Sjælland for en indledende dialog. 

Følg os

Følg me​d på Facebook eller Instagram for at se vores nye produkter, konkurrencer og gode kampagner

Åbningstider

mandag: Lukket i butik (montagedag)
tirsdag: Lukket i butik (montagedag)
onsdag: Lukket i butik (montagedag)
​torsdag: 12.00 - 16.00
fredag:   12.00 - 16.00
lørdag: 10.30 - 14.00
søndag: lukket