HETA brændeovn i dansk design og kvalitet

Hos Grill og Pejs forhandler vi blandt andet den populære HETA brændeovn til kunder i Nykøbing Sjælland, Holbæk, Odsherred og omegn.

Når du vælger en HETA brændeovn, får du dansk design og kvalitet, som er udviklet gennem mere end 150 år.

Historien bag den danske virksomhed HETA

HETA er en familieejet virksomhed, som ligger i Lemvig nær den jyske vestkyst i Danmark. Her bliver HETA brændeovne udviklet og produceret fra ide til færdigt produkt. Virksomheden sælger i dag til 22 lande over hele verden.

HETA blev grundlagt tilbage i 1972, og i de første mange år var det Erik Bach, der drev virksomheden. I dag er det sønnerne Carsten Bach og Martin Bach, der står i spidsen for virksomheden.

De første år producerede virksomheden varmtvandsbeholdere, køleanlæg, tanke til fiskekuttere og foderautomater til landbrug. 

I 1984 indledte HETA et samarbejde med L. Lange & Co, et dansk jernstøberi i Svendborg grundlagt af Lars Lange, der havde bygget gamle støbejernsbrændeovne siden 1850. Efter et par år overtog HETA L. Lange & Co’s aktiviteter.​

I 1989 udviklede HETA den første af en lang række moderne brændeovne, som blev grundstenen til alle HETAs ovne i dag. I dag består produktionen blandt andet af:

  • HETA brændeovn
  • HETA pilleovn
  • HETA pejseindsats
  • HETA vandtanksovne
  • HETA masseovne
  • HETA havepejse.

Produkterne henvender sig til den kvalitetsbevidste forbruger – ikke kun i Danmark, men over hele verden.

Kontakt os eller kig forbi og få en pris på en HETA brændeovn

Er du interesseret i information omkring de gældende priser på en HETA brændeovn, har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at se nærmere på sortimentet? 

Så er du velkommen til at kigge forbi vores butik eller kontakte os på telefon 27 58 08 24 eller e-mail info@grillogpejs.dk

Vi står til rådighed med rådgivning og vejledning, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på lige netop den brændeovn, du står og mangler.​

Åbningstider

mandag: Lukket i butik ( montagedag)
tirsdag: Lukket i butik ( montagedag)
onsdag: Lukket i butik ( montagedag)
​torsdag: 12.00 - 17.00
fredag:   12.00 - 17.00
lørdag: 10.00 - 14.00
søndag: lukket