Grundet den konstante ændring af råvarepriser og herved jævnlige prisreguleringer, har vi for en periode valgt ikke at have priser tilgængelige under de enkelte produkter på hjemmesiden. De priser der må være på siden er ikke at betragte som opdateret. Kontakt os gerne for mere information på 27 58 08 24​

Le Feu – stilrene gas- og bioethanolpejse

Vi fører et stort udvalg af kvalitetspejse

Drømmer du om at få en pejs fra Le Feu? Så kan du se nærmere på vores udvalg. Hos Grill og Pejs forhandler vi smukke kvalitetspejse, herunder Le Feus stilrene gas- og bioethanolpejse. Vi leverer pejse til hus- og sommerhusejere i bl.a. Nykøbing Sjælland, Holbæk, Odsherred og mange andre steder.

Vi tilbyder professionel service og rådgivning, når du skal vælge den rette pejs. Vi fortager også gerne opmåling i dit hjem. Vi klarer selv fleste montageopgaver, men i visse tilfælde overlader vi opgaven til eksterne montører. Pejsene er enkle at montere, fordi de ikke kræver en skorsten.

Pejsene spreder varme, hygge og stemning

Le Feu er kendt for sine smukke gaspejse, som er i højeste kvalitet. Det gælder både materialer og funktion. Sidenhen har de udviklet biopejse, og i dag er de blandt Skandinaviens bedst sælgende biopejse.

En Le Feu-biopejs anvender bioethanol, som er lavet af plantedele, sukkerarter, majs eller sojabønner, som er det mest miljøvenlige brændstof. Der er hverken aske eller sod, og der er ingen farlige partikler. Samtidig er der ingen vedligeholdelse.

Pejsene er smukke og enkle, og de er integrerbare i enhver arkitektur og ethvert hjem. Her kan flammerne drage med deres legende lethed, mens du lader blikket hvile ved Le Feus smukke organiske form. Samtidig kan pejsen optræde som et samlingspunkt, der spreder varme, hygge og stemning til hverdag og til fest.

Få et uforpligtende tilbud på en pejs fra Le Feu

Kig forbi pejsecentret eller kontakt os for at høre nærmere om de smukke og stilrene gas- og bioethanolpejse fra Le Feu. 

Vi fortæller gerne mere om fordelene ved enten gas eller bioethanol. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud på f.eks. en Le Feu-bioethanolpejs.​

Følg os

Følg me​d på Facebook eller Instagram for at se vores nye produkter, konkurrencer og gode kampagner

Åbningstider

mandag: Lukket i butik (montagedag)
tirsdag: Lukket i butik (montagedag)
onsdag: Lukket i butik (montagedag)
​torsdag: 12.00 - 16.00
fredag:   12.00 - 16.00
lørdag: 10.30 - 14.00
søndag: lukket