Grundet den konstante ændring af råvarepriser og herved jævnlige prisreguleringer, har vi for en periode valgt ikke at have priser tilgængelige under de enkelte produkter på hjemmesiden. De priser der må være på siden er ikke at betragte som opdateret. Kontakt os gerne for mere information på 27 58 08 24​

Heta TIPI Large

Type: Stål

Beskrivelse

Den største Tipi på 147 cm fra HETA. Ild har altid fascineret mennesket – og det har ikke ændret sig. Levende ild giver ro i sjælen og skaber hygge efter en hektisk arbejdsdag. HETA tipi giver en behagelig varme på de kølige sommeraftener, den er praktisk of nem at betjene, let at rengøre og ikke mindst miljøvenlig.

I tipien kan børnene bage snobrød og andre lækkerier.

HETA tipi er skulpturel uanset årstiden. Den er designet til det danske vejr og vind, hvilket vil sige, at den kan stå ude hele året og altid se smuk ud.

HETA tipi er et unikt resultat af et samarbejde med det danske designfirma Artlinco A/S. HETA tipi er en ny og anderledes terrassevarmer, hvor funktionalitet, design, miljø, holdbarhed og levende ild går op i en højere enhed.

HETA tipi er fremstillet af en speciel type stål – Cor-Ten stål, der er særdeles velegnet til udendørs ildsteder. Når HETA tipi har stået ude fra april til september, er der dannet et pænt, jævnt lag patina på overfladen, der aldrig udvikler sig som tærende rust pga. overfladens bestandighed.

Det er nu også muligt at købe en grillrist samt en galvaniseret stålplade til tipien

Pris  Kr. 2.835,-

Følg os

Følg me​d på Facebook eller Instagram for at se vores nye produkter, konkurrencer og gode kampagner

Åbningstider

mandag: Lukket i butik (montagedag)
tirsdag: Lukket i butik (montagedag)
onsdag: Lukket i butik (montagedag)
​torsdag: 12.00 - 17.00
fredag:   12.00 - 16.00
lørdag: 10.30 - 14.00
søndag: lukket