Primo oval JR 200

Type: keramik

Beskrivelse

​​

Med en keramisk grill fra Primo kan du nå næste level i grill-kunsten

Pakken indeholder alt hvad du behøver for at grille til perfektion!

Keramisk "Oval All-In-One"- Grill.

Med den keramiske grill "Primo Oval All-In-One" (AIO) er du sikret en grill der kan hjælpe dig med at grille råvarer til perfektion!
Grillen er perfekt til dig, der vil i gang medat udnytte de mange muligheder ved Primos fantastiske keramiske grills.
Med AIO kan du nyde alle fordelene ved det patenterede ovale design.
Med pakken kan du nyde alle fordelene, uden at skulle investere i yderligere i ekstraudstyr.

Primo er “Made in America” og det er vi stolte af ...

Alt er stort i USA, og de er særdeles kendt for ikke at underspille deres produkter og dets funktioner.
Det gælder også kremaiske Primo grille.
De kendte kamado grille har unik funktionalitet og et robust design. De keramiske grille er lavet af materialer i høj kvalitet og bærer tydeligt præg af godt, stabilt håndværk. De keramiske grille samles og laves på Primos egen fabrik i Tucker, Georgia. Grillene er altså så amerikanske som de kan blive.
Kvalitetskravene er enorme og kun ved selv at producere de mange kamado grills, kan Primo sikre et kontrolleret flow og dermed garantere et kvalitetsprodukt i særklasse. Den høje ensartede kvalitet afspejles i deres 20 års garanti på alle keramiske dele.

Keramiske grille der er udviklet i østen, produceret i USA og anvendt i hele verden.

Vi er stadig i tvivl om hvad der kom først: opfindelsen f hjulet eller opfindelsen af den keramiske grill.
Opskriften på den kremaiske grill er meget gammel, og er i tusindevis af år blevet brugt til at lave mad.
De første eksemplarer af den keramiske grill er blevet bragt til USA efter 2. verdenskrig, og rygtet om grillens færdigheder spredte sig som en steppebrand.
Nu er den keramiske grill blevet moderniseret og det klassiske, raffinerede design fremstilles af høj kvalitetsmaterialer, der sikrer at du kan grille dine råvarer til perfektion - hver gang!


Old school der stadig holder

Når du tænder op i de keramiske grille med 1. klasses trækul, får du en helt særlig følelse. Det dufter dejligt og du kan allerede fornæmme at dit måltid bliver helt perfekt. Når du begynder på madlavningen, er grillen utroligt nem at styre og temperaturen sikrer et resultat i verdensklasse. Med en keramisk grill fra Primo er du sikret saftigt kød med den helt rigtige aroma. Du kan stege alt fra tykke stege, pulled pork og elegante bøffer. Med en kamado grill kan du tilberede alle typer råvarer. Du kan også langtidsstege uden problemer.

Originalt og patenteret design – den keramiske grill er en klasse for sig

De keramiske grille fra primo har et enkelt og detaljeret design. Det ovale design er patenteret, og foruden et stort grillareal, giver den keramiske grill dig mulighed for at grille med direkte og indirekte varme.
Grillens design gør det muligt at bruge den både som regulær keramisk grill og som ovn – på samme tid. Du kan grille steaks på den direkte zone og tilberede fisk eller sprøde grøntsager på den indirekte zone.
Med en Primo Oval får du et væld af tilberedningsmuligheder som er helt unikke.

En kamado grill er klar til brug efter kun 15 minutter, så du kan hurtigt komme i gang med at grille dine fantastiske bøffer.

Du kan kombinere et hav af forskellige muligheder: med det fantastiske tilbehør kan du selv bestemme hvordan du vil grille. I tilbehør kan du vælge alt fra vendbare grillriste, deflektor plader, forhøjerriste og meget andet. Alt tilbehør til de keramiske grille sørger for at du kan grille dine råvarer til perfektion – og lige som du ønsker!

De keramiske grille fra Primo kommer med 20 års garanti på alle keramiske dele.

De keramiske grille sørger for en helt fantastisk smag

Primos patenterede ovale design er lavet i kvalitetsmaterialer. Primos høje kvalitet er kendt i hele verden, og sammen med 100% naturligt trækul, får du mulighed for at give dine råvarer en helt fantastisk smag. Med de keramiske grille, får du en ægte grillsmag. Den keramiske grill hjælper dig med at give dine råvarer en naturlig fugtighed, som holder dit kød saftigt. Primos trækul er lavet af amerikansk ”hardwood” og giver maden en udpræget og mild-røget smag. Trækullet kan endda bruges op til flere gange.

1 x Primo "Oval JR 200 All In One"-Keramisk Grill
1 x Forhøjerrist
1 x Askerager
1 x Ristløfter
1 sæt Dobbelt D-Sten
1 sæt Dryp. Bakkestativ

​​

Tilbud  Kr. 12.995,-

 ​spar kr. 2.175.-

Åbningstider

mandag: Lukket i butik ( montagedag)
tirsdag: Lukket i butik ( montagedag)
onsdag: Lukket i butik ( montagedag)
​torsdag: 12.00 - 17.00
fredag:   12.00 - 17.00
lørdag: 10.00 - 14.00
søndag: lukket