Primo oval LG 300

Type: keramik

Beskrivelse

​​

Med en keramisk grill fra Primo når din madlavning nye højder
Med en keramisk grill fra Primo er du sikret en grill i verdensklasse. Grillen giver dig mulighed for at nå nye højder indenfor grill-kunsten. Med Primo Oval LG 300 keramisk grill får du en kvalitetsgrill.

Primo Oval LG 300 Keramisk Grill
Den nye Keramiske Grill "Primo Oval LG 300" er perfekt til grillning af større mængder kød. Uanset om du griller, bager eller røger, så er denne grill helt perfekt. Det er ligegyldigt hvilke råvarer du benytter dig af, med Primo Oval LG 300 Keramisk Grill er du sikret et perfekt resultat - hver gang! Hvis du mangler plads kan du udvide grillen med ekstra forhøjerriste. Der er altså ingen grund til ikke invitere hele familien på hjemmegrillet.

Keramiske Grille fra Primo er "Made in America" og elsket i hele verden
De unikke keramiske grille fra Primo har et robust design og en unik funktionalitet, der sammen skaber en grill i verdensklasse. Grillene produceres på Primos egen fabrik i Tucker, Georgia, hvor hver grill går igennem en række skrappe krav. Kvalitetsmaterialerne og det gode håndværk skal sammen skabe en høj, ensartet kvalitet. Med sit raffinerede, moderne og klassiske design, er de keramiske grille fra Primo kendt i hele verden.

Ovalt, originalt og patenteret

En keramisk grill er en klasse for sig! Det patenterede ovale design giver dig et stort grillareal, med mulighed for at bruge både direkte og indirekte varme. Efter kun 15 minutter er grillen klar til brug og du kan både bruge den som regulær grill, smoker eller ovn. Med en keramisk grill kan du tilberede steaks på den drekte zone, imens du tilbereder sprøde grøntsager på den indirekte zone.

Med det rette tilbehør kan du grille råvarerne som det passer dig. Du kan finde alt fra forhøjerriste og vedbare riste til deflektor plader og meget andet.

Med en keramisk grill fa Primo får du også 20 års garanti på alle keramiske dele.

Oplev en fantastisk smag med den keramiske grill

Det ovale og patenterede design er kendt i hele verden. Designet er med til at tilføre en naturlig fugtighed til dine råvarer, så dit kød er garanteret saftighed. Med amerikansk "hardwood" trækul (100% naturligt) fra Primo, kan du også tilføre en ægte grillsmag. Trækullet er med til at give dine råvarer en lækker mild-røget smag.

Mange muligheder med en keramisk grill

Du kan også bruge den keramiske girll som ovn eller smoker. Du kan tilberede råvarer efter dine egne ønsker. Kun din fantasi sætter grænser. Med en keramisk grill fra Primo får du nemlig muligheden for at sætte temperaturen helt ned til 65 °C . Så kan du tilberede din mad i ægte "low & slow"-stil, hvor maden tilberedes i flere timer. Du kan også fyre op for varmen og tilberede dne råvarer ved 450 °C .

Den er selvrensende!

Du giver din keramiske grill de bedste forudsætninger, ved at give den et regelmæssigt eftersyn. Dog fungerer den keramisek grill som en selvrensende ovn og tager derfor næsten vare på sig selv.

"1 x Primo Oval L 300 Keramisk Grill

1 x Stålbord med rustfri sideborde
1 x Forhøjerrist
1 x Askerager
1 x Ristløfter
1 sæt Dobbelt D-Sten
1 sæt Dryp. Bakkestativ

​​

Tilbud  Kr. 16.690,-

 ​spar kr. 2.375.-

Åbningstider

mandag: Lukket i butik ( montagedag)
tirsdag: Lukket i butik ( montagedag)
onsdag: Lukket i butik ( montagedag)
​torsdag: 12.00 - 17.00
fredag:   12.00 - 17.00
lørdag: 10.00 - 14.00
søndag: lukket