Primo oval XL 400

Type: keramik

Beskrivelse

​​

"Primo Oval XL 400" er Primos mest populære keramiske grill - og vi forstår godt hvorfor! Med denne keramiske grill får du markedeste største grillareal. Den patenterede ovale form giver dig endnu mere plads og  flere ristopsætningsmuligheder. Med denne grill er der ingen undskyldninger for ikke at invitere hele nabolaget til grillfest.

OBS: Der medfølger ikke keramiske fødder med grillen.

Keramiske grille "made in America" men elsket i hele verden
Efter 2. verdenskrig blev de første keramiske grille transporteret med tilbage til USA, og her udviklede man på grillens funktionalitet og design. Med sit raffinerede, moderne og klassiske design, har de keramiske grille fra Primo taget verden med storm.
De keramiske grille produceres i Tucker, Georgia på Primos egen fabrik. Her kan Primos sikre den høje standard og ensartede kvalitet af deres grille og kvaliteten afspejles bland andet i deres 20 års garanti på alle keramiske dele. Med en kamado grill fra Primo er du sikret en grill i verdensklasse!

Det er ovalt, det er originalt!

Primo's patenterede ovale design er kendt over hele verden. Designet er med til at give dig et stort grillareal, samt muligheden for at tilberede råvarer på direkte eller indirekte varme - endda på samme tid! Efter 15 minutter er den keramiske grill klar til brug. Designet gør det også muligt at bruge grillen som ovn eller smoker. Du kan med lethed grille saftige steaks på den direkte zone, imens du tilberede de sprødeste grøntsager på den indirekte zone.

Med det rette tilbehør kan du grille som du vil. Du kan finde alt fra forhøjerriste og vendbare riste til pizzasten, deflektor plader og meget andet. Med det rette tilbehør er det kun fantasien der sætter grænser.

Få en fantastisk smag med en keramisk grill

Det ovale design er også med til at tilføre en naturlig fugtighed til dit kød.Du kan også tilføre dine råvarer en ægte grillsmag, med 100% naturlig trækul fra Primo. Trækullet er lavet af amerikansk "hardwood" og giver maden en udpræget og mild-røget smag.

Et hav af muligheder

Med en keramisk grill får du et hav af forskellige tilberedningsmuligheder! Den keramiske grill kan nemlig også bruges som ovn eller smoker. Du får formidabel temperaturstyring og kan tilberede dine råvarer helt ned til 65 °C , eller til over 450 °C .

En keramisk og selvrensende grill

En keramisk grill fra Primo tager næsten vare på sig selv: med et regelmæssigt eftersyn giver du din grill de bedste forudsætninger. Den keramiske grill fungerer dog også som en selvrensende ovn!

Tilbud

1 x Primo Oval XL 400 Keramisk Grill
1 x Stålbord med rustfri sideborde
1 x Forhøjerrist
1 x Askerager
1 x Ristløfter
1 sæt Dobbelt D-Sten
1 sæt Dryp. Bakkestativ

​​

Tilbud  Kr. 18.690,-

 ​spar kr. 2.475.-

Åbningstider

mandag: Lukket i butik ( montagedag)
tirsdag: Lukket i butik ( montagedag)
onsdag: Lukket i butik ( montagedag)
​torsdag: 12.00 - 17.00
fredag:   12.00 - 17.00
lørdag: 10.00 - 14.00
søndag: lukket