DPG Træpiller

Type: Træ

Beskrivelse

Træpiller fra DPG Grills ligner smagen af ​​nordamerikanske skove. 100% rent træ, uden brug af fyldstoffer, olier og bindemidler.
Det er CO2-neutrale grill på terrassen.

DPG Grill's har en række smagsstoffer af pellets, der åbner en række smagsoplevelser.
Du kan vælge præcis den type træ, der giver grillens smag, du vil have.

Poserne er indenholdende 9 kg.

MCH blanding

ahorn, kirsebær, hickory - en tredjedel af hver. MCH-blandingen er den mest populære pelletblanding på DPG Grills. Den specielle blanding giver en fuld smag af hickory. Samtidig giver kirsebær og ahorn et unikt strejf af sødme. Sammen en røget smag, der er ideel til krusninger, svinekød, fjerkræ og spil.

OHC blanding
eg, hickory, kirsebær - en tredjedel af hver. Blandingen er til mennesker, der kun har brug for en type piller, fx for mangel på plads. Denne blanding er velegnet til alle typer kød. En mild smag af eg med en lille sødme og et strejf af rødlig farve fremkalder kødet og kombinerer hickory og kirsebærtræ.

100% hickory
100% hansckory wood er virkelig godt med grillet kød, der kræver korte madlavningstider som burgere, steaks, koteletter, rejer og muslinger. 100% hickory valnød er ikke egnet til ægte lange job, da det kan producere en bitter beige smag.

100% Kirsebær
En sød, frugtagtig røg, der efterlader en dejlig lyserød farve på dit kød, når du har 100% kirsebær på grillen. Velegnet til svinekød, fisk og fjerkræ.

100% ahorn løn ahorn
producerer en sød, mild røg. Velegnet til ribben, bacon, svinekød, skinke, fjerkræ og vildt. Vores træpiller indeholder ingen olier, sprøjter, fyldstoffer, bindemidler eller kunstige ingredienser.

100% æble
Mild, sød og frugtagtig smag leveres af 100% æblepiller. Vores træpiller indeholder ikke olier, sprøjter, fyldstoffer, bindemidler eller kunstige ingredienser.

Pris fra Kr.125,-

Åbningstider

mandag: Lukket i butik ( montagedag)
tirsdag: Lukket i butik ( montagedag)
onsdag: Lukket i butik ( montagedag)
​torsdag: 12.00 - 17.00
fredag:   12.00 - 17.00
lørdag: 10.00 - 14.00
søndag: lukket