Pillefyr fås til en attraktiv pris lige her

Er du på udkig efter et nyt alternativ til dit oliefyr? Så kan du med fordel kigge nærmere på et pillefyr. Lige her hos Grill og Pejs finder du en række forskellige pillefyr til attraktive priser. Et pillefyr er både en miljøvenlig, billig og effektiv løsning. 

Vi står primært til rådighed hos kunder i og omkring Nykøbing Sjælland, Odsherred og Holbæk, men kører også gerne uden for disse områder.

Som professionel forhandler af pillefyr garanterer vi, at du kun finder produkter af høj kvalitet i vores sortiment. Vi har stor erfaring på området, så vi er kompetente til at udvælge nogle af de bedste pillefyr på markedet. Vi står desuden gerne for både service og montering af dit nyt stokerfyr, så du kan trygt handle her hos os.

Hvad koster et pillefyr?

Prisen på et pillefyr afhænger af, hvilken model du vælger. Vi hjælper dig gerne med at finde det rette brændefyr efter dine ønsker og behov.

Uanset hvilken model af pillefyr du vælger, sørger vi for at give dig et billigt tilbud på et solidt produkt af høj kvalitet.​

Fordelen ved at anvende et træpillefyr som varmekilde er, at det både er en effektiv, billig, men også miljøvenlig løsning. Derudover sikrer et pillefyr en behagelig og uafbrudt temperatur i hjemmet. Fyret er nemt at betjene, og træpillerne, som bruges til at fyre med, er både billige og CO2-neutrale.

Kontakt os i dag for at høre mere

Et pillefyr er altså både en økonomisk og miljøvenlig fordel på den lange bane. Vi tilbyder forskellige modeller samt service og montering af disse. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker en konkret pris.

Kontakt os på telefon: 27 58 08 24 eller e-mail: info@grillogpejs.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!​

​Skal vi skal kontakte dig?

Udfyld formularen her på siden, hvis du har spørgsmål. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

mandag: Lukket i butik ( montagedag)
tirsdag: Lukket i butik ( montagedag)
onsdag: Lukket i butik ( montagedag)
​torsdag: 12.00 - 17.00
fredag:   12.00 - 17.00
lørdag: 10.00 - 14.00
søndag: lukket