Grundet den konstante ændring af råvarepriser og herved jævnlige prisreguleringer, har vi for en periode valgt ikke at have priser tilgængelige under de enkelte produkter på hjemmesiden. De priser der må være på siden er ikke at betragte som opdateret. Kontakt os gerne for mere information på 27 58 08 24​

Der er mange fordele ved at have en træpilleovn

Er I på udkig efter en træpilleovn til en god pris? Hos Grill og Pejs forhandler vi træpilleovne til kunder i nærområdet ved Nykøbing Sjælland, Odsherred og Holbæk samt resten af landet. 

Træpilleovne er et nyere produkt i Danmark, og bliver ofte opstillet i huse som erstatning for elvarme, eller som alternativ til almindelige brændeovne. En træpilleovn ligner en almindelig brændeovn, men kan kun anvende træpiller. Den kan også fås med en vandsektion, så det er muligt at overføre varme til centralvarmesystemet.

Fordelene ved en træpilleovn er, at den er nemmere at passe end en almindelig brændeovn, da flere modeller kan starte og slukke helt automatisk. Når rummet opnår en passende temperatur, stopper ovnen af sig selv og starter ligeledes igen, når temperaturen i rummet er faldet. Alt efter størrelsen på magasinet, skal man kun påfylde træpiller én gang om dagen. Nogle modeller kan dog køre længere.

Fem gode råd til valg af træpilleovn

  • En pillebrændeovn skal være CE-mærket, før den må markedsføres, sælges og anvendes i Danmark og resten af EU. Herudover skal de også opfylde kravene til partikelemissioner i den danske brændeovnsbekendtgørelse.

    ​Det betyder, at køb af en træpilleovn skal medfølge en prøvningsattest, der dokumenterer, at ovnen overholder de danske miljøkrav.​
  • Det er vigtigt at benytte træpiller af god kvalitet i en træpilleovn, da det mindsker støv, giver mindre aske og som regel vil sikre en bedre forbrænding.

  • Det er fornuftigt at undersøge, hvor ofte der skal fyldes piller på ovnen. Det er pillemagasinets størrelse og ovnens varmeproduktion der afgør, hvor ofte der skal påfyldes.

  • Producenterne forsikrer et serviceinterval, der, efter ovnens timebrug, strækker sig til en fyringssæson ved normalt brug af ovnen. (En ovn, der kører kontinuerligt, vil kræve service oftere).

  • Vi udfører service på Heta, Ecoteck, Ravelli, Camenetti, Montegrappa, Bette og Edilkamin. Pris afhænger af ovntype og køretid fra butikken. Ring og hør mere.

Ring til os for et tilbud på en pillebrændeovn

Er du interesseret i en træpilleovn af høj kvalitet til en god pris? Så er det os, du skal kontakte. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål ang. priser, muligheder, træpiller og meget andet.

Kontakt os ved at ringe på telefon: 27 58 08 24 eller skrive til e-mail: info@grillogpejs.dk, så vender vi tilbage så snart vi kan.​

​Skal vi skal kontakte dig?

Udfyld formularen her på siden, hvis du har spørgsmål. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os

Følg me​d på Facebook eller Instagram for at se vores nye produkter, konkurrencer og gode kampagner

Åbningstider

mandag: Lukket i butik (montagedag)
tirsdag: Lukket i butik (montagedag)
onsdag: Lukket i butik (montagedag)
​torsdag: 12.00 - 16.00
fredag:   12.00 - 16.00
lørdag: 10.30 - 14.00
søndag: lukket