Grundet den konstante ændring af råvarepriser og herved jævnlige prisreguleringer, har vi for en periode valgt ikke at have priser tilgængelige under de enkelte produkter på hjemmesiden. De priser der må være på siden er ikke at betragte som opdateret. Kontakt os gerne for mere information på 27 58 08 24​

Heta Green 100

Type: Stål

Beskrivelse

Med Scan-Line Green 100 pilleovnen har HETA gjort det nemmere at opvarme boligen, uden at gå på kompromis med komforten. Den fuldautomatiske pilleovn ligner en almindelig brændeovn med glaslåge og synlige flammer, der spreder hygge i stuen. Forskellen er at den bruger træpiller som brændsel, hvor arbejdet er reduceret til, at fylde træpiller i magasinet ca. hver 2. dag ved konstant drift.

Ud over funktionen som boligens var­mekilde, fungerer pilleovnen også som et møbel, der skal se godt ud og passe ind i boligens øvrige interiør. Derfor har vi skabt Scan-Line Green 100 i et mo­derne design med glaslåge, hvor den hyggelige ild kan ses, og udført den i kvalitetsmaterialer. Dette giver en sam­let helhed af form og funktion, som du kan have glæde af hver dag i mange år.

Scan-Line Green 100 er elektronisk styret og for­synet med en termostat, så den regu­leres lige så præcist som en radiator. Greenfire kan enten reguleres manuelt fra 1,5-6 kW eller indstilles til autodrift, så temperaturen reguleres efter behov.

Optænding i pilleovnen sker ved hjælp af den elektroniske tænding, der sør­ger for flammer inden for 1 minut.

Bliver temperaturen i rummet for høj, lukker ovnen automatisk ned, indtil der igen er varmebehov, hvilket giver et optimalt og behageligt indeklima.

Optænding i pilleovnen sker ved hjælp af den elektroniske tænding, der sør­ger for flammer inden for et par minutter.

En børnesikring i lågen betyder, at de små pilfingre ikke kommer galt afsted. Hvis lågen åbnes lukker ovnen ned.

Ved tilkøb af et HETA Wifi modul, er det nu muligt at betjene din HETA pilleovn via. HETAs App Heta Remote, som fås til iOS og Android. Appen gør det muligt, let at justere varmen og adskillelige andre styringsfunktioner fra din Smartphone, hvilket gør den specielt velegnet til placering i sommerhuset.

Pris fra 20.475,- kr.​

Følg os

Følg me​d på Facebook eller Instagram for at se vores nye produkter, konkurrencer og gode kampagner

Åbningstider

mandag: Lukket i butik (montagedag)
tirsdag: Lukket i butik (montagedag)
onsdag: Lukket i butik (montagedag)
​torsdag: 12.00 - 16.00
fredag:   12.00 - 16.00
lørdag: 10.30 - 14.00
søndag: lukket