TermaTech skorsten

Type: Stål

Beskrivelse

Skorstenen fungerer som brændeovnens ”motor” og skal sikre, at ovnen fungerer optimalt fra det øjeblik, der tændes op. Og netop derfor er det utrolig vigtigt, at din skorsten vælges med omhu.

Hvis skorstenen ikke giver det fornødne ”træk”, kan det resultere i røgnedslag og dårlig forbrænding i brændeovnen. Skorstenen definerer dermed ikke kun ovnens funktion, men også et godt miljø samt en god fyringsøkonomi.

Siden 2007 har TermaTech produceret stålskorstene; udviklet og testet specifikt til det danske brændeovnsmarked. Skorstenene fremstilles på en af Europa’s største og mest moderne fabrikker og er konstrueret med henblik på netop de krav, det omskiftelige danske vejr stiller

Til nye huse, der skal opfylde de skærpede krav til tæthed, har TermaTech udviklet et ukompliceret og unikt system til at tætne imellem skorsten og dampspærre. Herved bevares bygningens tæthed og den oprindelige konstruktion. Det samme system kan med fordel anvendes på undertaget, således slagregn og fygesne ikke kan trænge ind på loftet.

TermaTech har etableret sig som den førende udbyder af stålskorstene til brændeovne i Danmark. Dette skyldes ikke blot en høj og pålidelig kvalitet, men også et stort personligt engagement fra vores ansatte for kontinuerligt at udvikle og forbedre vores produkt og holde sig ajour med gældende byggeregler og normer i såvel ind- som udland. Vi er ydmyge overfor vore faghandlere, hvis idéer og råd igennem årene har finpoleret TermaTechs stålskorsten.​​

Læs vores stålskorstens brochure her.

Pris fra 6.000,- kr.​

Åbningstider

mandag: Lukket i butik ( montagedag)
tirsdag: Lukket i butik ( montagedag)
onsdag: Lukket i butik ( montagedag)
​torsdag: 12.00 - 17.00
fredag:   12.00 - 17.00
lørdag: 10.00 - 14.00
søndag: lukket