Grundet den konstante ændring af råvarepriser og herved jævnlige prisreguleringer, har vi for en periode valgt ikke at have priser tilgængelige under de enkelte produkter på hjemmesiden. De priser der må være på siden er ikke at betragte som opdateret. Kontakt os gerne for mere information på 27 58 08 24​

TermaTech-brændeovne

Køb din nye TermaTech-brændeovn hos os

Er du på udkig efter en ny brændeovn fra TermaTech, og leder du efter en lokal forhandler i nærheden af Holbæk eller Odsherred? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Grill og Pejs i Nykøbing Sjælland forhandler vi et stort udvalg af brændeovne fra en lang række kendte mærker, herunder også TermaTech.

Stort udvalg af brændeovne fra TermaTech

TermaTech er producenten bag en lang række populære og anerkendte brændeovne. Du kan for eksempel vælge mellem de populære modeller fra følgende serier:

  • ​TT20
  • ​TT21
  • ​TT22
  • ​TT23
  • ​TT30
  • ​TT60
  • ​TT70
  • ​TT80

​Langt størstedelen af modellerne kan opvarme mellem 30 og 120 kvadratmeter – dog kan brændeovnene fra TT22-serien opvarme helt op til mellem 40 og 160 kvadratmeter, så den kan være et oplagt valg, hvis du har brug for at opvarme mange kvadratmeter i din bolig og samtidig ønsker en flot og moderne brændeovn.

Vi står klar med professionel rådgivning og vejledning

Har du svært ved at vurdere, hvilken brændeovn der vil være den helt rette for lige netop dig og dine behov, så står vores professionelle personale klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder kompetent rådgivning og vejledning, så du kan være helt sikker på, at du investerer i den rette model, der matcher alle dine behov.

Kontakt os eller besøg os i vores butik

Hvis du har brug for rådgivning og vejledning, eller hvis du har nogle spørgsmål, så er du altid meget velkommen til enten at kontakte os eller besøge os i vores butik i Nykøbing Sjælland. Her vil du også kunne se nærmere på vores store sortiment af brændeovne fra blandt andet TermaTech, samt flere andre producenter.   

Følg os

Følg me​d på Facebook eller Instagram for at se vores nye produkter, konkurrencer og gode kampagner

Åbningstider

mandag: Lukket i butik (montagedag)
tirsdag: Lukket i butik (montagedag)
onsdag: Lukket i butik (montagedag)
​torsdag: 12.00 - 17.00
fredag:   12.00 - 16.00
lørdag: 10.30 - 14.00
søndag: lukket