​Køb og montering af varmepumpe

Vil du gerne have monteret en varmepumpe hjemme hos dig? Så er du kommet til det rette sted. 

Hos Grill og Pejs kan du købe din nye varmepumpe. Vi kan rådgive dig om de forskellige former for varmepumper, og du kan også betale dig fra montering af varmepumpe her hos os. Vi henvender os både til privatkunder og erhvervskunder, og du finder os i Nykøbing Sjælland. Vi hjælper dagligt kunder fra byer som Odsherred og Holbæk med køb og montering af varmepumper, og vi hjælper også gerne dig.

Hvad koster en varmepumpe?

Der findes mange forskellige former for varmepumper på markedet, og prisen afhænger af, hvilken form for varmepumpe du går efter. Vi står altid klar til at give dig et godt tilbud på køb og montering af din nye varmepumpe, og vi hjælper gerne med at besvare dine spørgsmål og rådgive dig om det bedste valg.

​Så hvis du gerne vil have sat en varmepumpe af høj kvalitet op hjemme hos dig, så er vi det rette valg for dig – hos os kan du nemlig få en god varmepumpe til en skarp og billig pris.​

​Vi samarbejder med Odsherred vvs og energi teknik ApS, der bl.a. hjælper til ved montagedelen af vores varmepumper. Når vi giver dig en pris på montering, er det naturligvis inklusiv alt.

Vil du gerne vide mere om en eventuel varmepumpe?

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller hvis du gerne vil bestille et uforpligtende tilbud. 

Så kontakt os gerne ved at ringe på telefon 27 58 08 24 eller skrive til vores e-mail info@grillogpejs.dk.

Åbningstider

mandag: Lukket i butik ( montagedag)
tirsdag: Lukket i butik ( montagedag)
onsdag: Lukket i butik ( montagedag)
​torsdag: 12.00 - 17.00
fredag:   12.00 - 17.00
lørdag: 10.00 - 14.00
søndag: lukket